De beste ressursene for å lære Laravel, Vuejs og Javascript

De beste ressursene for å lære Laravel, Vuejs og Javascript

Laravel er et moderne PHP-rammerverk, og er det raskest voksende PHP-rammerverket i verden. Før du lærer deg hvordan du bruker Laravel, er det nyttig å tilegne seg elementær kunnskap i PHP. 

Laracasts.com

Laracasts er et opplæringsnettsted for generell PHP kompetanse og Laravel. Laracasts er den beste ressursen du finner for å lære deg Laravel. Bak Laracasts står Jeffrey Way som har en fantastisk evne til å lære bort Laravel. På Laracasts finner du også opplæringsvideor på Javascript-rammeverkene Vuejs og React. Ett abonnoment koster kun $9 per mnd, og er vel anvendte penger. 

Codecourse.com

Codecourse er en bra tjeneste for å lære seg Vue, Vuex, Slim PHP og Laravel. Svært forklarende videoer som kan ta deg fra et nybegynner nivå til mer avanserte web-applikasjoner. Anbefales sterkt.

Laravel.com

Laravel.com er den offisielle nettsiden til Laravel, og her finner du dokumentasjon på hvordan du installerer Laravel, og dokumentasjon på de ulike funksjonene og metodene i Laravel. 

Laravel-news.com

Nyhetsnettsted om hva som skjer rundt Laravel-miljøet, og inneholder også en rekke gode artikler som beskriver alt fra hvordan du utvikler egne publiseringsløsninger til hvordan du utvikler enkle funksjoner. 

Mattstauffer.co

Matt Stauffer er forfatteren bak boken Laravel Up & Running. Boken gir en grundig innføring i hvordan du tar i bruk Larvel. I tillegg skriver han mange nyttige artikler om Laravel.

Mange av verdens største nettsider bruker PHP. Facebook, Wikipedia og Wordpress er laget i PHP. Slack er også utviklet i PHP. 

Es6.io

Lær deg Javascript (ES6, ES7 og E8) gjennom svært informative videoer. En av de bedre tjenestene for å lære seg Javascript.

Påskeoppskrifter som passer perfekt på grillen
Nå er tiden inne for å gjøre båten klar for sommer...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
onsdag 19. januar 2022
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.altonline.no/