By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.altonline.no/

Nå kan du bygge fantastiske nettsider med Joomla uten koding

Nå kan du bygge fantastiske nettsider med Joomla uten koding

Wordpress er verdens ledende publiseringsplattform med en markedsandel på hele 59.3%. På andreplass kommer Joomla som har en markedsandel på 6.1%. I forhold til Wordpress er Joomla vanskeligere å lære, men er langt kraftigere enn Wordpress. I tilfeller der hvor du ønsker en skreddersydd nettside, og en plattform som er mindre plaget med SPAM kan Joomla være det beste valget. 

Nå har det blitt enda lettere å lage flotte og komplekse nettsider med Joomla. Selskapet ThemeXpert har lansert en ny komponent til Joomla som lar deg bygge nettsiden slik du ønsker den skal se ut. Med Quix for Joomla kan du enkelt dra og slippe elementer som bildekarusell, persongalleri, kart, knapper og mange andre elementer rett på siden.

​//artikkelen inneholder annonselenker

Med Quick kan du lage fantastiske nettsider selv om du ikke kan kode. Du behøver heller ikke å bekymre deg over hvordan nettsiden din vil se ut på mindre skjermer. Du konfigurerer med enkelthet hvordan de forskjellige sidene dine skal se ut på mobil, nettbrett og større skjermer.

Prisen på denne komponenten ligger på rundt 350 kr, og da får du ett år support med i prisen. Dersom du i tillegg kjøper en god nettsidemal vil du raskt komme deg i gang med å utvikle nettsiden din. En mal koster rundt 600 kr i året. Det eneste du behøver i tillegg er et Webhotell der hvor du kjører Joomla. Siteground er en seriøs aktør med severe som gir god hastighet, og som har en veldig god support. Siteground tilbyr webhotell fra ca. 40 kroner pr. mnd. 

Selv om verktøyene lar deg sette opp en nettside uten å kode, så anbefaler vi at man leier inn profesjonell kompetanse når bedriften din skal lage ny nettside. De fleste nettsider i dag er virksomhetskritiske, og skal du ha en nettside til bedriften din som har god kvalitet, tilgjengelighet og sikkerhet så er det lurt å knytte til seg fagfolk.

Godt kvartal for Capgemini
Snart må all radiolytting skje på en DAB+-radio

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
mandag 06. juli 2020
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.