Skal du publisere brukerdokumentasjon på nett bør du se på denne

wordpress-265132_640

Dersom du skal publisere brukerdokumentasjon på nett eller lage en supportnettside så finnes det mange ulike produkter som du kan benytte. Mange velger å bruke Wordpress for å publisere brukerdokumentasjon og manualer. Selv om Wordpress er godt egnet til å publisere brukerdokumentasjon og manualer, så finnes det andre alternativer som i mange tilfeller er bedre egnet.

Et alternativ er Hexo (hexo.io) som er en statisk nettsidegenerator for å bygge blogger. Docsify (https://docsify.js.orger også et veldig godt egnet verktøy om du skal bygge en dokumentasjonsnettside.

Det er imidlertid kommet en helt ny løsning på markedet som er laget av skaperen av Vue JS. Vuepress (https://vuepress.vuejs.orger en statisk nettsidegenerator som støtter Markdown og du kan også benytte deg av Vue JS komponenter. Dersom du bruker tjenesten Netlify kan du enkelt publisere dokumentasjonsnettstedet ditt helt gratis på eget domene.

Har du kjennskap til Vue JS og Node er det svært enkelt å komme igang med Vuepress. Ett eksempel på en norsk supportside som bruker Vuepress er Heisann.no (http://help.heisann.no). 

Lei billig hytte hos Staten
Bruk lam på grillen i sommer
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
onsdag 19. januar 2022
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.altonline.no/