By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.altonline.no/

Slik bruker du Facebook til å markedsføre dag

Slik bruker du Facebook til å markedsføre dag

Dersom du ønsker å gjøre bedriften din mer synlig og tiltrekke deg flere kunder er Facebook et ypperlig verktøy for markedsføring. På Facebook kan man lett nå ut til utvalgte kundegrupper basert på alder, interesser, kjønn og lokalisasjon. Her er gode tips for å optimalisere reklamen din på Facebook.

1. Spiss budskapet

Spiss budskapet ditt, og vær tydelig på hva du ønsker å kommunisere til kunden i løpet av første setning. Man kan eksempelvis kommunisere et godt tilbud eller forsøke å lede kunder til nettsiden din.

2. Bruk bilder av god kvalitet

Bruk av attraktive bilder vil gi deg bedre respons på markedsføringen din. Bruk kun høyoppløselige bilder tatt av profesjonell fotograf. Det finnes flere tjenester på Internet der hvor man kan kjøpe gode og attraktive bilder

3. Bytt innhold og bilder jevnlig

Du får mindre effekt av annonsen din dersom du ikke bytter ut bilder og tekst minst hver annen uke. Facebook anbefaler at bilder og tekst bør byttes jevnlig, og helst en gang per uke.

4. Identifiser målgruppene dine

På Facebook kan man velge hvem som skal motta reklamen, og dette er et bra verktøy for å nå ut til de kundegruppene som er potensielle kjøpere av produktet eller tjenesten din.

5. Promoter viktige innlegg på siden din

Det er viktig å jevnlig skrive innlegg på Facebook siden din. Ved å promotere et innlegg vil dette nå ut til langt flere brukere. Et innlegg som ikke promoteres blir bare i begrenset grad vist i nyhetsstrømmen på Facebook

Oversikt over populære nettbutikksystemer til Joom...
Aldri før har så mange forhåndsbestilt Samsung Gal...

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
mandag 01. juni 2020
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.