By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.altonline.no/

Slik bruker du Snapchat

Slik bruker du Snapchat

Snapchat brukes til å dele bilder og videomeldinger med både kjent og ukjente. Snapchat er ikke vanskelig å bruke, men vi har laget en guide over funksjonene du finner i Snapchat. 

Når du åpner Snapchat er app-en klar til å ta bilde eller videoklipp. Du kan enten klikke en gang på opptaksknappen for å ta et enkelt bilde, eller holde den inne for å ta et videoopptak.

Etter du har tatt bildet eller videomeldingen kan du legge til effekter. Ved å dra fingeren over enten til venstre eller høyre så kan du legge til filtereffekter. For at filterfunksjonene kan fungere må du gi Snapchat applikasjonen tilgang til å lese GPS lokalisasjon fra telefonen din.

I tillegg til å legge til filter så kan du legge på frihåndstegning, tekst og EMOJI figurer (se tegning). Du velger hvor lenge mottakeren skal se bilde før det slettes, men husk at mottakeren kan ta et kopi av bildet selv om du har satt at det kun skal vises et antall sekunder hos mottakerne. 

Det er mange som har fått spredt uheldige bilder av seg selv, så en generell anbefaling er å ikke sende ut bilder som du er redd for at andre personer enn vennene dine skal se. Sprer bildet seg først på Internet er det vanskelig om ikke umulig å stoppe spredningen av bildet. 

Når du er fornøyd med bildet klikker du på send knappen, og velger mottakere.

Slik gjør du bilen vinterklar
Lekkasjene fra Statsbudsjettet 2017
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
fredag 03. juli 2020
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.