By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.altonline.no/

Slik kan du tjene penger på bloggen din

Slik kan du tjene penger på bloggen din

Dersom du har en blogg som har greie besøkstall så kan det være lurt å starte og tjene litt penger på bloggen din. Det er mange måter du potensielt kan tjene penger på bloggen din. Start med å teste ut noen ideer for å se om du kan øke inntekten på bloggen din. 

Her er noen ideer hvordan du kan starte å tjene penger på nettstedet ditt. 

Selg annonseplasser 

På de fleste nettsider så har du mulighet til å legge inn plass til bannerannonser. Disse kan du selge ut til annonsører enten til en fast pris per måned, eller basert på visningstall og antall klikk. Dersom du skal kunne klare å selge bannerannonser må nettsiden din generere en del trafikk. Du bør gjerne ha 100.000 eller flere sidevisninger per måned for å få annonsører interessert i å kjøpe annonseplass. Det er flere selskap som du kan benytte som fungerer som en type megler der hvor de selger inn annonseplassene dine til annonsører. For dette tar de gjerne en prosentandel av inntekten som salget genererer. For nisjenettsteder som har få antall besøkende, kan det være vanskelig å få annonsører interessert i å kjøpe annonseplass. 

Sponsende blogginnlegg 

Dersom du har en blogg der du har faste følgere kan du tjene penger på å skrive sponsede blogginnlegg. Mange selskaper betaler godt dersom du omtaler produktene deres positivt. Selv om det er et sponset innlegg er det viktig å tenke på at produktene eller tjenestene du omtaler har relevans med innholdet ellers i bloggen din. Dersom du har sponsede blogginnlegg som ikke gir leserne verdi, eller som er utenfor kjerneområdet ditt kan du risikere å miste lesere. 

Google Adsense

Google Adsense pleide å generere en bra inntekt for mange nettsider og blogger. I dag er det dessverre mange brukere som ikke klikker på Adsense-annonser siden de enten bruker AdBlocker eller fordi brukerne ikke er interessert i dem. Selv om Google Adsense ikke genererer så mye penger på en normal besøkt blogg, er det fortsatt en rask og enkel måte for å starte og tjene penger på bloggen eller nettsiden din. Desom du bruker Google Adsense er det viktig å huske på at du i følge vilkårene ikke har lov til å klikke på egne annonser, eller få andre bekjente til å klikke på annonsene. Dersom du bryter vilkårene til Google Adsense vil du bli sperret ute av annonsenettverket deres, og du vil sannsynligvis aldri få tilgang til Adsense igjen.

E-handel 

En av de beste måtene å tjene penger er å sette opp med en e-handel butikk på nettstedet ditt. Dette er spesielt bra hvis du har egne produkt som du ønsker å selge. Dersom du ikke har egne produkter, så kan du selge relevante produkter gjennom såkalte affiliate linker til andre forhandlere.


...

Bli blogger - Altonline

Lyst på egen blogg? Bli en del av bloggnettverket vårt, og få deg egen blogg på Altonline.
Tjenestevilkår
Nå kan du surfe med superrask 4G+ i nesten hele la...

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
torsdag 04. juni 2020
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.