Diskusjonsforum

Altonline er hele Norges diskusjonsforum. På Altonline.no kan du diskutere askjer, bolig, jakt&fiske, trav, fritid, politikk og mer. I vårt diskusjonsforum er det høyt under taket, men vi tillater ikke hatfulle ytringer, mobbing eller annet støtende stoff. Vårt diskusjonsforum fungerer like godt på mobiltelefoner som på PC.
  1. Espen
  2. Sherlock Holmes
  3. Kropp og helse
  4. søndag 09. oktober 2016
  5.  Abonner via e-post
Det er velkjent at mange urter har stoffer som har en medisinsk effekt. Mange urter og planter er av Statens legemiddelverk klassifisert som legemiddel og har omsetningsrestriksjoner eller er forbudte.

Selv om mange urter og planter er klassifisert som legemiddel, finnes det en rekke urter og planter som er fult lovlige og som kan brukes til å lindre sykdommer og plager.

Nå som det er influensasesong igjen så kan Svarthyll være en god plante å ty til ved influensa og forkjølelse. Svarthyll har i folkemedisinen hatt et veldig godt rykte, og er en urte som brukes når man ønsker å fremme svetting for å støtte opp om kroppens eget sykdomsforsvar. Undersøkelser som er foretatt viser at urten kan forkorte influensaperioden og lindre plagene ved influensa.

Svarthyll kan kjøpes på en del helsekostforretninger og på nettsteder som har spesialisert seg på urter som f. eks rolv.no
Referanser
  1. http://www.rolv.no/urtemedisin/artikler/samb_nig/art1.htm
Ranger dette innlegget:
Kommentar
Det er ingen kommentarer ennå.


Det er ingen svar her.
Vær den første til å svare!