Diskusjonsforum

Altonline er hele Norges diskusjonsforum. På Altonline.no kan du diskutere askjer, bolig, jakt&fiske, trav, fritid, politikk og mer. I vårt diskusjonsforum er det høyt under taket, men vi tillater ikke hatfulle ytringer, mobbing eller annet støtende stoff. Vårt diskusjonsforum fungerer like godt på mobiltelefoner som på PC.
 1. kaisersoze
 2. Bolig
 3. søndag 25. juni 2017
 4.  Abonner via e-post
Vurderer å installere varmepumpe i huset jeg bor i. Men er litt usikker på hva jeg skal velge. Dette ettersom det er såpass store variasjoner i pris. Om man skal kjøpe varmepumpe fra Panasonic eller Mitsubishi så ligger prisen med installasjon oppunder 30 000 kr om man skal ha de modellene som kommer bra ut i test. Men det er også en del ukjente merker som gjør det bra i enkelte Titletester. Er det noen som har noen erfaring med å kjøpe billigere merker som har gjort det bra i testene til forbrukerombudet etc? Hvordan er det i så tilfelle med service og å få tak i deler i etterkant?

Setter pris på svar.
Ranger dette innlegget:
Kommentar
Det er ingen kommentarer ennå.
Redaksjonen
Moderator
Aksepter svar Pending Moderation
0
Stemmer
Angre
Folksam (Sverige) har gjort omfattende tester. Se vedlagt lenke. Flere modeller fra Bosch, Daikin og IVT kommer bra ut på disse testene. Deler fra disse leverandørene skal ikke være noen problem. Reklamasjonsretten på slikt utstyr er normalt 5 år, og da må man anta at reservedeler minimum er tilgjengelig i denne perioden. Det er i tillegg flere selskaper som spesialiserer seg på reservedeler, så jeg tror ikke det skal være en utfordring.
Referanser
 1. https://www.folksam.se/tester-och-goda-rad/vara-tester/test-av-varmepumpar
 2. http://www.dinside.no/bolig/her-er-de-beste-varmepumpene/64041942
 3. https://www.forbrukerradet.no/guide/2015/den-store-varmepumpeguiden/
 4. http://www.energimyndigheten.se/tester/tester-a-o/luftluftvarmepumpar-2009-2013/
Kommentar
Det er ingen kommentarer ennå.
 1. mer enn en måned siden
 2. Bolig
 3. # 1
 • Side :
 • 1


Det er ingen svar her.
Vær den første til å svare!