Diskusjonsforum

Altonline er hele Norges diskusjonsforum. På Altonline.no kan du diskutere askjer, bolig, jakt&fiske, trav, fritid, politikk og mer. I vårt diskusjonsforum er det høyt under taket, men vi tillater ikke hatfulle ytringer, mobbing eller annet støtende stoff. Vårt diskusjonsforum fungerer like godt på mobiltelefoner som på PC.
  1. Redaksjonen
  2. Sherlock Holmes
  3. Generelt
  4. lørdag 16. juni 2018
  5.  Abonner via e-post
Vi har ved to anledninger spist på Brenden restaurant Bodø. Lokalet har tidligere huset Kafka Café, men er i forbindelse med den nye restauranten pusset opp. Maten som serveres er god og er bedre enn kvaliteten du får på Bjørk restaurant.

Det som ikke er bra er servicenivået. Folkene er hyggelig og imøtekommende, men servicen er treg og uorganisert. Det virker heller ikke som at servitørene er oppdatert på vinmenyen deres og har manglende kunnskap om både maten og vinen. Dette er synd da matrettene som vi har fått er gode.

Konseptet til Brenden Restaurant er vi usikker på. De skal ifølge Facebooksiden sin ha hovedvekt på det Asiatiske kjøkkenet, men det er få ting som peker i retting av det Asiatiske både på maten og interiøret.

Jeg tror de har gjort det bedre om de har hatt en tydeligere profilering. Det vi mangler i Bodø er en god Tapas restaurant med fokus på matkvalitet og drikke.
Referanser
  1. https://www.facebook.com/brendenrestaurant/
  Sandgata 5B, 8006 Bodø, Norway
Visit 
Kommentar
Ingen kommentarer ennå


Det er ingen svar på denne tråden ennå.
For å svare må du være logget inn!