Diskusjonsforum

Altonline er hele Norges diskusjonsforum. På Altonline.no kan du diskutere askjer, bolig, jakt&fiske, trav, fritid, politikk og mer. I vårt diskusjonsforum er det høyt under taket, men vi tillater ikke hatfulle ytringer, mobbing eller annet støtende stoff. Vårt diskusjonsforum fungerer like godt på mobiltelefoner som på PC.
  1. Espen
  2. Sherlock Holmes
  3. Kropp og helse
  4. søndag 09. oktober 2016
  5.  Abonner via e-post
Visste du at mange urter har innholdstoffer som kan lindre helseplager og sykdommer? Mange urter og planter er klassifisert av Statens legemiddelverk som legemiddel.

Her er noen kjente urter som kan hjelpe deg med nattesøvnen:

Kamille

Kamille-te virker mildt beroligende, og regnes som et av de fremste midlene mot søvnløshet. Man antar at det er stoffet apiogenin i kamille som besitter de beroligende egenskapene.

Slik gjør du det: Ta 1 til 2 toppede teskjeer tørkede kamilleblomster i en tekopp, og hell over kokende vann. La teen trekke i ca. 10 minutter før den siles og drikkes.

Lavendel

Lavendel er kjent for sin beroligende effekt, og har en kraftig beroligende virkning som kan brukes ved søvnvansker. Urten kan brukes til te, og kan kjøpes på en del helsekostforretninger og på spesialiserte nettbutikker som f. eks rolv.no


All bruk av urtemedisin foregår på eget ansvar! Vær obs på at enkelte urter kan påvirke andre legemidler som du bruker.
Referanser
  1. http://www.rolv.no
Ranger dette innlegget:
Kommentar
Det er ingen kommentarer ennå.


Det er ingen svar her.
Vær den første til å svare!