Diskusjonsforum

Altonline er hele Norges diskusjonsforum. På Altonline.no kan du diskutere askjer, bolig, jakt&fiske, trav, fritid, politikk og mer. I vårt diskusjonsforum er det høyt under taket, men vi tillater ikke hatfulle ytringer, mobbing eller annet støtende stoff. Vårt diskusjonsforum fungerer like godt på mobiltelefoner som på PC.
  1. Elise Friberg
  2. Ferie forum
  3. torsdag 02. februar 2017
  4.  Abonner via e-post
Det er noe spesielt med denne årstiden vi er inne i nå. Det er som om vinteren og kulden trekker all energi ut av oss, og humøret synker i takt med gradestokken. Da er det bare en ting som hjelper: Reis på ferie til et annet land! I denne artikkelen gir vi deg alt du trenger å vite for å få en god ferie nå i vinter.

Ferie i Europa
Kanskje du tenker at det å reise bort nå blir veldig mye styr? At du må reise jorden rundt og bruke tusenvis av kroner for å få deg litt sol og varme? Det stemmer faktisk ikke! Varme, herlige solstråler og badevann ligger nemlig en liten flytur på kun fire timer unna. På Tenerife er det nemlig sol og sommer, selv når det er venter og kaldt her i Norge. Om vinteren er dette charterparadiset nesten ryddet for folk, så dette passer perfekt for deg som ønsker et lite pust i bakken. I tillegg slipper du den drepende heten de har om sommeren, og jar dermed muligheten til å få med deg flere attraksjoner. For eksempel det berømte Teide fjellet.

Reis til Thailand
Om du ønsker å koble skikkelig av fra hverdagen, og få mye luksus for pengene anbefaler vi at du tar deg en tur til Thailand. Det er når det er vinter her i Norge at dette landet er på sitt beste. Ja, det krever en lang flytur, men det trenger faktisk ikke å være sy dyr. Dette er nok et av de feriestedene der du får mest for pengene. Gjør deg klar for landstrakte strende, grønne palmer, fargerike blomster og god mat i smilets land.
Kilde Reise Blogg
Ranger dette innlegget:
Kommentar
Det er ingen kommentarer ennå.


Det er ingen svar her.
Vær den første til å svare!