Diskusjonsforum

Altonline er hele Norges diskusjonsforum. På Altonline.no kan du diskutere askjer, bolig, jakt&fiske, trav, fritid, politikk og mer. I vårt diskusjonsforum er det høyt under taket, men vi tillater ikke hatfulle ytringer, mobbing eller annet støtende stoff. Vårt diskusjonsforum fungerer like godt på mobiltelefoner som på PC.
  1. Espen
  2. Sherlock Holmes
  3. Laravel
  4. tirsdag 23. januar 2018
  5.  Abonner via e-post
Jeg har tidligere brukt både Bootstrap 3 og også testet ut Bootstrap 4. Jeg har aldri blitt helt komfortabel med CSS-rammeverket Bootstrap uten jeg greier helt å sette fingeren på hva jeg ikke liker. Mulig det har noe med syntaksen eller at de har hatt knytting mot Jquery (selv om man kan benytte andre js-rammeverk).

Personlig synes jeg Bulma.io er mer intuitivt og lettere å jobbe med enn Bootstrap. Det rammeverket jeg har fått mest sansen for nå er Tailwindcss (tailwindcss.com). Dette er et rammeverk som kommer uten noen form for UI-komponenter ut av boksen slik som du får når du bruker Bootstrap og Bulma. Det er imidlertid svært enkelt å lage egne UI-komponenter. Skal bygge en nettside med et frontendrammeverk som ikke setter noen retning på hvordan nettsiden skal se ut, så er dette et frontendrammeverk som er fantastisk.
Ranger dette innlegget:
Kommentar
Det er ingen kommentarer ennå.


Det er ingen svar her.
Vær den første til å svare!