Slik blir nye Mazda6

Mazda6_IPM3_Brand_US_SDN_2017_CUT14_interior_white_2017LAAS

Los Angeles / Kolbotn, 29. november 2017. Mazda har i dag avduket den nye Mazda6 sedan på Los Angeles Auto Show. Dette er den tredje og desidert største oppdateringen siden modellen først ble lansert i 2012.

Målsettingen for utviklingen av nye Mazda6 har vært å tydeliggjøre dens posisjon som Mazdas flaggskip. Derfor har våre ingeniører og designere møysommelig forbedret bilens eksteriør, interiør, teknologi-utvalg og motorprogram sier Mazda i en pressemelding.

Eksteriør

I front får nye Mazda6 både en ny grill og nytt frontlysdesign med integrerte tåkelys og ny LED-signatur. I bakkant er den karakteristiske kromlisten trukket inn i baklyktene i tillegg til at støtfangeren har fått nytt design. For å komplettere det nye eksteriøret kommer Mazda6 også med nye 17'' og 19'' felger.

Interiør

De største endringene er på innsiden hvor bare rattet og enkelte midre detaljer er uendret. Mazda6 får et helt redesignet dashboard, hvor nye materialer slik som ekte japansk treverk gir en økt kvalitetsfølelse. Nyutviklede forseter med ventilasjon og en kupé med kraftig forbedret støyreduksjon bidrar til ta komforten til nye høyder.

Teknologi

En rekke nye teknologiske løsninger introduseres til Mazda6 for å øke både sikkerhet og komfort for alle passasjerer. Blant tilgjengelige nyheter finner man:

  • Ny 8'' infotainmentskjerm (7'' på dagens modell)
  • Konfigurerbar 7'' LCD-skjerm sentralt i intrumentpanelet
  • 360° View Monitor
  • Head-up Display med visning direkte i frontruten
  • Fullhastighets adaptiv cruise control med stop&go-funksjon

Motorer

Bensinmotoren SKYACTIV-G 2.5 med sylinderdeaktivering, som allerede er tilgjengelig i CX-5, innføres i motorprogrammet for Mazda6. Sylinder deaktivering gjør at tillater motoren å sømløst bytte mellom 2 og 4 operative sylindre for å forbedre reelt drivstofforbruk uten å gå på bekostning av ytelsene.

Nye Mazda6 forventes til Norge medio 2018. Mazda6 stasjonsvogn, komplette spesifikasjoner og fullstendig motorprogram vil presenteres på et senere tidspunkt. 

Villsvinet etablerer seg i Norge
Du kan spare mye penger ved å bytte gamle halogenp...

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
mandag 17. juni 2019
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.