Slik lager du den perfekte pizzasausen

Slik lager du den perfekte pizzasausen

Ekte hjemmelaget pizza med italiensk bunn er godt, og blir enda bedre om du lager din helt egen pizzasaus. Dersom du lager en stor porsjon pizzasaus kan du fryse dette ned. 

Ingredienser 

  • 2 bokser hermetiske tomater av god kvalitet 
  • 1 ss god olivenolje 
  • 2 finhakkede hvitløksfedd
  • 3 finhakket sjalottløk 
  • Frisk oregano (ev. tørket) 
  • Fersk pepper (etter smak) 
  • Salt (etter smak) 
  • 1 ts sukker 

Fremgangsmåte

Ha litt olje i en kasserolle, varm opp, og fres sjalottløk og hvitløken til disse har blitt blank. Tilsett deretter hermetiske tomater samt olivenolje, og la dette surre til du har fått en tykkere og kremet konsistens. Dette tar ca. 25-30 minutter. Ha i litt sukker på slutten. Sukkeret gjør at man får litt mer sødme i sausen. Ønsker du en jevn saus kan du bruke en stavmikser noen minutter. 

Prøv gjerne ut en vri med å tilsette litt basilikum, eller ved å tilsette litt chili når du koker den.

Snart får du norske jordbær i butikkene
Nå lanserer Clarion Hotel egen spillapp

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
lørdag 16. februar 2019
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.