Slik lager du hjemmelaget Salsa

Slik lager du hjemmelaget Salsa

Salsa er opprinnelig en meksikansk saus. Denne oppskriften inneholder ikke så mye væske som den salsasausen du kjøper på butikken. Denne oppskriften passer perfect til maischips. Bruk den enten som en egen forrett, eller som hovedingrediens til taco- eller fajitasmiddagen. 

Ingredienser

  • 4 store klasetomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 grønn chili
  • 1 rød chili
  • 1 bunt fersk koriander
  • noen få ferske bladpersille 
  • 1 rødløk 1 gul løk
  • 2 stk lime 
  • 1 ss olivenolje 
  • smak til med salt og pepper 

Start med å kutte tomatene i små tomatene i små bitter. Tomatterningene legges deretter opp i et dørslag slik at vannet fra tomatene får renne ut. Finhakk hvitløken og chilien. Ta gjerne med frøene fra chilien for å få en sterkere salsa. Løken hakkes i litt større bitter. Grovhakk koriander og bladpersille. Saften presses ut av limen. Pass på at du ikke får med frøene fra limen. Bland alt sammen i en skål sammen med olivenolje, salt og pepper. Ingrediensene skal bare røres forsiktig sammen.

Blanc forlenger kontrakt med Paris Saint-Germain m...
Slik lager du helstekt kylling med smak av påske

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
tirsdag 25. juni 2019
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.