Afghansk 17-åring siktet for drapet i Vadsø

vadso

Politiet har siktet en afghansk 17 år gammel mann for drapet på en 18 år gammel mann i Vadsø. Drapet skjedde i på Coop sin dagligvarebutikk som ligger i sentrum av byen lørdag kveld. Mannen som er siktet har midlertidig oppholdstillatelse i Norge.

Coop skriver i en pressemelding at ledelsen og ansatte i Coop Finnmark er i stor sorg etter at en kollega mistet livet lørdag kveld. 18-åringen var deltidsansatt hos Coop Byggmix Vadsø, og var på jobb sammen med to andre kollegaer da den tragiske hendelsen skjedde.

Mannen er ikke tidligere straffedømt, men har hatt kontakt med politiet i forbindelse med plagsom oppførsel. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse og tatt avhør av vitner. Mannskaper fra Finnmark politidistrikt foretar etterforskningen og tar en kontinuerlig vurdering om en ser behov for bistand fra blant annet Kripos.

Politiet sier i en pressekonferanse at mannen kom til Norge i 2015 og opprinnelig er fra Afganistan. Om dette er en av "oktoberbarna" som kom til Norge i 2015 har vi ikke kunnskap om ennå.

Med sine rundt 6000 innbyggere i Vadsø kommune er nesten hver åttende av ikke-vestlig bakgrunn. Andelen skal være over landsgjennomsnittet.

Telia kjøper Get TDC Norge
Ikke ulovlig å gi barna dyrenavn
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
torsdag 07. juli 2022