Du kan spare mye penger på å velge riktig mobilabonnement i 2018

mobile-616012_640
Du kan fort spare over 1.500 kr i året på å velge riktig mobilabonnement. På heisann.no sin oversikt er det hele 1.692 kr å spare på å velge et Telio Go 5 GB abonnement fremfor et vanlig Telenor abonnement.

Når du skal velge mobilabonnement er det viktig å sjekke tilleggstjenestene du får hos de ulike tilbyderne. Noen mobiloperatører tilbyr gratis streaming fra musikktjenester og bruker du telefonen til å strømme mye musikk når du er på mobilnettet kan det fort lønne seg og kjøpe et slikt abonnement selv om det koster noen kroner ekstra i måneden.

Noen mobiloperatører tilbyr «​Data Rollover» som betyr at du får med deg det du ikke bruker av datatrafikk foregående måned over til neste måned. 

På vår oversikt kommer Fjordkraft veldig godt ut både på abonnement med 1 GB og på abonnement med 5 GB. For å få best pris på Fjordkraft behøver du også et strømabonnement gjennom dem. På heisann.no sin strømoversikt kommer Fjordkraft bra ut også på spot-prisavtalen sin, så her kan du fort spare en del tusen kroner i året. 

Dersom du er ute etter et billig abonnement med Telenor-dekning og ikke har behov for så mye datatrafikk er Komplett sitt billigste abonnement på 1 GB et godt tilbud.

Du kan se hele prisoversikten over ulike mobilabonnement på heisann.no

Lyd fra alle kanter med LGs nye lydplanke
Slik får du en perfekt og mør ribbe
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
torsdag 07. juli 2022