Lyd fra alle kanter med LGs nye lydplanke

LG-SoundBar_SK10Y-1024x335

SEOUL, 28. Desember 2017 — Under CES 2018 vil LG Electronics (LG) vise frem en overlegen, klarere og smartere serie premium lydprodukter som lover å forandre måten folk tenker om høyttalere i hjemmet. Nytt i 2018 er Meridian Audios avanserte høyprestasjons lydteknologi som leverer en mer naturlig og varmere lyd. Med produkter som spenner fra nedsenkede Dolby Atmos® lydplanker til bærbare Bluetooth-høyttalere og den nyeste kunstig intelligens-høyttaleren (AI), har LG noe for enhver musikk –og filmelsker.

Lyd fra alle kanter

LGs nye SK10Y lydplanke leverer 550W kraftig effekt og støtter 5.1.2 kanaler ved å utnytte kraften til Dolby Atmos-teknologien. Et unikt aspekt ved teknologien er at unike «lydobjekter» kan plasseres nøyaktig hvor som helst i et tredimensjonalt rom for en oppslukende lyd fra alle retninger, inkludert taket. Dette forsterker realismen og gir effekten av å være midt i handlingen. For å skape en så kraftfull, teksturert lyd, er SK10Y utstyrt med flere høyttalere – inkludert et par kraftige oppadrettede – for å omkranse lytteren fra alle vinkler. Brukere kan justere volumet på de oppadrettede høyttalerne for å optimalisere lyden i henhold til takets høyde i rommet.

LGs partnerskap med Medidian Audio utstyrte SK10Y med innovative lydforbedringer designet for å skape en helt uovertruffen lydopplevelse. Som en pioner innen høyprestasjons, naturtro lyd og en leder innen Digital Signal Processing (DSP) og psykoakustikk, plasserte Meridian SK10Y på et høyt prestasjonsnivå, blant annet i kraft av deres Bass and Space-teknologi som innhyller lytterne med en rik, kompromissløs lyd. Uavhengig av lytterens posisjon oppleves lyden både varmere og mer tilstedeværende. Meridians Height Elevation-teknologi løfter lyden over lydplanken til skjermens nivå, og gjør både tale og musikk klarere. Dessuten er LG SK10Y kompatibel med høykvalitets lydfiler som gjenskaper lyden skapt i studioet. I tillegg til playback av opptil 40kHz, tilbyr høyttaleren også en oppkonvertering av lyd som forbedrer kvaliteten på standard lydfiler til 24bit/192Hz for å forsterke subtile detaljer og nyanser ved hvert spor.

Fra et designperspektiv er SK10Y oppsiktsvekkende med dens harmoniske, moderne kanter og slanke profil som passer sømløst under mange av LG 2018 OLED -eller SUPER UHD TV-modeller. Lydplanken er også maksimalt tilgjengelig med alle tilkoblinger til hubber, høyttalere og andre smarte innretninger som støtter Chromecast. Bare si «OK Google» og ditt ønske om låt, podcast eller lydklipp fra din favoritt online strømmetjeneste.

Bærbare høyttalere for enhver anledning

LGs bærbare PK høyttalerserie leverer kraftfull lyd og stemningsskapende funksjoner i en morsom, praktisk pakke som kan tas med overalt. Med Meridian Audios avanserte teknologier leverer PK-høyttalerne kraftfull og uforstyrret bass, samt en evne til å optimalisere tale og vokal. Disse høyttalerne er kompatible med APT-X HD Bluetooth-standard for trådløs streaming av 24-bit musikk som gir en lytteopplevelse helt nær originalen. For en ekstra visuell snert blinker Dynamic Party Lightning i takt med beaten, og alle tre PK-modellene har robust design og praktiske håndtak for enkel håndtering.

Premium høyttaler med Google Assistant

LG vil bruke scenen på CES 2018 for å kunngjøre sitt første premium smart AI lydprodukt, LG thinQ Speaker, som ikke bare produserer høykvalitets lyd, men kommer med innebygd Google Assistant. LG slo seg sammen med Google for å sikre at LG ThinQ høyttaler leverer alle bekvemmeligheter som følger med når du har en digital assistent ved din side. LG ThinQ høyttaler er ikke bare en smart følgesvenn, den er også et personalisert, stemmeaktivert grensesnitt for LGs smarte husholdningsapparater. Eksempelvis kan LG ThinQ høyttaler programmeres for å slå på et LG-apparat med den enkle talekommandoen: «OK Google, be LG om å slå på luftrenseren». Best av alt er at høyttaleren ikke gjør noen kompromisser på lyd takket være Meridian Audio-teknologi. LG ThinQ-høyttalerens høyoppløselige lyd er kompatibel med høykvalitets digitale filer, noe som gjør den i stand til å eksakt gjenskape lyder som opprinnelig ble spilt inn i studio.

Høyttalere som får festen i gang

For alle partymennesker har LG flere høyttalere som kombinerer kraftfulle lydegenskaper. Disse alt-i-en partymaskinene tilbyr en rekke funksjoner som er designet for å få alle ut på dansegulvet, som 1,800W utgang, DJ-funksjoner, karaokemodus og lys. LGs nyeste partyhøyttalere er slitesterke, har brukervennlige grensesnitt og mange tilkoblingsmuligheter for å laste ned eller streame et ubegrenset antall dansespor.

− Lydteknologi har kommet en lang vei siden LG introduserte den første radioen til koreanske forbrukere for nesten 60 år siden, sier Seo Young-jae, sjef for lyd og video i LGs Home Entertainment Company.

− Under CES 2018 er jeg sikker på at publikum vil bli imponert over mengden teknologi vi har introdusert i våre lydprodukter uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

LGs 2018 lydplanke, bærbare høyttalere, partyhøyttalere og den avanserte LG ThinQ høyttaleren vil heve mange øyenbryn under CES 2018 i Las Vegas.

Hva er din erfaring med LG SK10Y? 

heisann.no kan du dele dine positive og negative erfaringer med LG sin nye lydplanke.

Ny eierseksjonslov trer i kraft fra nyttåret
Du kan spare mye penger på å velge riktig mobilabo...

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
fredag 18. januar 2019
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.