Altonline.no - der du kan dele nyheter, blogginnlegg og pressemeldinger

Her kan du lese siste nytt innen teknologi, mote, aktualiteter, friluftsliv og masse andre emner. Vil du delta i vårt bloggsamfunn? Det tar bare noen få minutter å publisere din første artikkel. Prøv også Altonlines diskusjonsforum

Nytt oppdrag til AF Gruppen

LGFA

AF Gruppen har inngått avtale med Lillo Gård KS om bygging av Lillo Gård felt A0 (Lunden) i Nydalen i Oslo.

Lillo Gård KS eies av OBOS, Aspelin Ramm, Trond Mohn, AF Gruppen mfl. Felt A0 består av 241 leiligheter fordelt på 7 blokker, inklusiv 1 underetasje med garasjeanlegg, tekniske rom og boder. I tillegg kommer ca. 1 000 m2 barnehage, tilhørende utomhusarbeider og infrastruktur.

Prosjektering har startet og forventet oppstart av grunnarbeider er oktober 2017. Planlagt ferdigstillelse for hele prosjektet er 3. kvartal 2020. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på ca. MNOK 600 ekskl. mva.

Lillo Gård består av totalt 420 leiligheter, et bydelstorg og en nyrestaurert gård. Lillo Gård og flere av bygningene omkring er vernet, og de nye boligene blir beliggende sentralt i et område som blomstrer for fullt. AF Gruppen har tidligere bygget Lillohagen 1 og 2 i umiddelbar nærhet til Lillo Gård, og er i gang med å bygge 178 leiligheter på Lillo Gård felt B1 og B2.

- Vi setter pris på tilliten solide samarbeidspartnere viser oss gjennom tildelingen av denne kontrakten og vi ser frem til å fortsatt bidra i utbyggingen av et nytt og flott boligområde, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

Nye Mercedes-Benz S-Klasse klar for Norge
Se hvor mye klesvasken koster deg

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
onsdag 24. januar 2018
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.

Captcha Image