Posten Norge kjøper transportselskap

Posten Norge kjøper transportselskap

Posten Norge kjøper Espeland Transport i Alvdal. Selskapet har rundt 60 ansatte og 50 biler, som nå blir en viktig del av Bring. 

Espeland Transport på Alvdal i Hedmark er eid og ledet av Inge Espeland som har bygget opp selskapet siden 1995. Selskapet tilbyr generell langtransport i tillegg til bulktransport.

Espeland Transport er et solid selskap med et godt tilbud til kundene. Dette kompletterer dagens virksomhet i Bring og styrker vår posisjon i Hedmark. Vårt kjøp av selskapet vil gi positive effekter for kunder av både Espeland Transport og Bring, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge

Alle ansatte fortsetter i Bring etter oppkjøpet og Inge Espeland skal også fortsette som leder av selskapet.

Bring er en riktig industriell aktør for videre utvikling av Espeland Transport - både geografisk og strategisk. Våre kunder, med mange års relasjoner, vil nyte godt av at selskapet får en nasjonal aktør i ryggen. Dette vil gi våre kunder et langt større og bredere tilbud enn hva vi har hatt mulighet til å tilby i dag. I tillegg vil Espeland Transport kunne muliggjøre videre vekstambisjoner i større grad. Espelands nærmere 30 års historikk vil sikre viktige arbeidsplasser og kontinuitet i selskapet, sier Inge Espeland.

Oppkjøpet forutsetter godkjenning fra Konkurransetilsynet.

TV2 må tilpasse seg en bransje i endring
Ford Ecosport: ny modell i den lille SUV-klassen

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
torsdag 17. oktober 2019
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.