By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.altonline.no/

Prisoppgang på borettslagsleiligheter i mai

Prisoppgang på borettslagsleiligheter i mai

Prisene på borettslagsleiligheter er 3,2 prosent høyere i mai 2016 sammenlignet med april 2016. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var i mai 2016 på 36 492 kroner, mens det tilsvarende tallet i april 2016 var på 35 346 kroner.

I løpet av de siste 12 månedene har prisene steget med 15,1 prosent. For 12 måneder siden var gjennomsnittlig kvadratmeterpris på borettslagsleiligheter 31 701 krone

Dette er veldig sterke tall, og vi har ikke registrert høyere prisvekst i mai tidligere år. Det er et underskudd på boliger i markedet for tiden, og konsekvensen av dette er mange kjøpere per objekt, noe som driver prisene oppover. Vi merker nå at antall oppdrag øker, så det blir spennende å se om den sterke utviklingen fortsetter, sier administrerende direktør Stein Drogseth i GARANTI Eiendomsmegling.

Uendret omsetningshastighet i mai

Sammenlignet med forrige måned er antall omsetningsdager uendret denne måneden. Med omsetningsdager menes antall dager mellom første annonsedag og dagen der selger aksepterer budet. Gjennomsnittlig antall omsetningsdager i mai 2016 var 36 dager. Det er like mange dager som i april 2016, og 11 dager mindre enn på samme tid i fjor.

(pressemelding)


NAV svindlet for 100 millioner
Hvilken farge skal du velge når du maler huset dit...

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
søndag 31. mai 2020
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.