Altonline.no - der du kan dele nyheter, blogginnlegg og pressemeldinger

Her kan du lese siste nytt innen teknologi, mote, aktualiteter, friluftsliv og masse andre emner. Vil du delta i vårt bloggsamfunn? Det tar bare noen få minutter å publisere din første artikkel. Prøv også Altonlines diskusjonsforum

Tour de ski - Val di Fiemme

640px-Nikolai_Pankratov_at_Tour_de_Ski

Vi har vendt oss til å se de utrolige bildene av skiløpere som, etter å ha gått opp alpinbakken Olimpia III i Alpe Cermis, faller om på målstreken. Tour de Ski er i 2017 – 2018 klar for sin 12. Utgave. 

Konkurransen som lar de beste av de beste langrennsløperne teste seg mot hverandre i en hel uke, starter i Lenzerheide, Sveits. Etter ett klassisk og ett fristil renn, går veien videre til Oberstdorf i Tyskland. Her får publikum oppleve klassisk sprint og en fellesstart. De to siste renndagene avvikles i Val di Fiemme. Her blir det først en fellesstart og til slutt avrundes uken med en jaktstart som ender på toppene av slalåmbakken. 

En uke og 7 renn. Hvem starter, hvem hopper av og hvem står til slutt igjen som vinner på toppen. Denne gangen er det kanskje ekstra vanskelig å svare på disse spørsmålene ettersom vi i allerede i perioden 9. til 25. februar 2018 i Pyeongchang, Sør-Korea, får et vinter OL. Mange av de som naturlig deltar i Tour de Ski, er også deltagere i OL. Hvordan den enkelte vil prioritere blir spennende å se. 

Idrett har alle elementer til å skape spenning. Konkurransen mellom utøverne og mellom land kan være nok for de fleste. Men du behøver ikke nøye deg med det. Vil du øke adrenalinnivået, kan du sjekke ut noen av de muligheten du har til å sette noen kroner på hvem som vinner de enkelte renn, hvem vinner totalt – kanskje også: "hvem går både i Tour de Ski og OL." Antall oddsspill er mange og det mange som vil gi deg muligheten til å spille. Ettersom oddsen varierer mellom de forskjellige leverandører, burde du sjekke ut flere, blant annet Betsafe casino. Deres oddstilbud er stort og du finner ganske sikket noe du kan tenke deg å teste ut. 

Det er mange vinnere i Tour de Ski. Vinnere av de individuelle rennene og totalvinneren. Forrige års vinner i herreklassen var Sergey Ustiugov fra Russland. Den beste på kvinnesiden var Heidi Weng. De norske jentene har dominert touren de siste årene. I 2014 vant Therese Johaug, i 2015 gjorde Marit Bjørgen rent bord så kom Theres Johaug tilbake før Heidi vant i 2016/2017. 

På herresiden har det ikke vært stort bedre. I 2013/2014 tok Martin Sundby Johnsen sin første tour seier. Året etter var det Petter Northug som var raskest opp bakken mens Sundby Johnsen var tilbake og vant i 2016. 

Vi gleder oss til en spennende og spesielt innholdsrik vinter med mange konkurranser. Er du like glad i vinteridrett som vi, kan du se fram til spennende timer foran skjermen. Husk å få deg en liten tur på ski selv. Ingen ting slår hvite vidder, blå himmel og en sol som bare varmer.

Personvernerklæring
Her er ordene som vi Googlet mest i 2017

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
onsdag 24. januar 2018
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.

Captcha Image