Snart kommer Instant Articles til Facebook

Snart kommer Instant Articles til Facebook

Nyheter er en del av vår hverdag, og nå blir det enda lettere å lese nyheter på Facebook. Snart åpner Facebook opp for Instant Articles hvor artikler kan leses direkte på Facebook uten å åpnes i et nytt vindu. Dette vil gi brukerne en bedre leseropplevelse, og utgivere av nyheter en bedre måte å presentere artikler på Facebook.

Mange av oss bruker Facebook til å holde oss oppdatert på hva som skjer i verden. Tidligere har det vært et problem å lese nyhetsartikler på mobiltelefonen da det har tatt for lang tid å laste ned artiklene. Det problemet blir nå løst når Facebook åpner opp for Instant Articles den 12. april. 2016. Instant Articles sørger for at nyhetsartikler lastes hurtig på mobiltelefon, og uten at du må åpne nyhetsartikkelen i et nytt nettleservindu.

Facebook har testet Instant Articles på noen utvalgte kunder gjennom ett år, og snart er det mulig for alle med en nettside å prøve denne nye funksjonaliteten. Kundene og mediaselskapene får selv mulighet til å designe artiklene etter farge, skrifttype og layout slik at brukeren lett kan gjenkjenne avsenderen.

Tine fikk medhold i retten for 2. gang
Lyst til å prøve en anderledes blogg?

Relaterte artikler

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
tirsdag 21. januar 2020
For å opprette bruker, vennligst fyll inn brukernavn, passord og navn.