Altonline.no - der du kan dele nyheter, blogginnlegg og pressemeldinger

Her kan du lese siste nytt innen teknologi, mote, aktualiteter, friluftsliv og masse andre emner. Vil du delta i vårt bloggsamfunn? Det tar bare noen få minutter å publisere din første artikkel. Prøv også Altonlines diskusjonsforum

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder nettsidene altonline.no og heisann.no, og beskriver hvordan vi behandler personopplysninger.

Personopplysninger som behandles på altonline.no / heisann.no​

For å bruke enkelte deler av tjenestene våre må du registere deg med navn og e-postadresse. Du kan også dele andre personopplysninger med oss, men dette er frivillig. 

Vi benytter også automatiske måleverktøy som Google Analytics og trafikklogger for å kunne forbedre tjenestene våre.

Formålet med innsamling av personopplysninger

1) Vi benytter personopplysningene for å unngå misbruk av diskusjonsforumet og produktomtaletjenestene våre

2) Opplysningene brukes også til målrettet annonsering og for å kunne optimalisere nettstedene våre

3) Opplysningene brukes for å lage personaliserte tjenester og brukeropplevelse

Glem meg og retting av informasjon

Du kan når som helst be oss slette personopplysningene dine. Bruk vårt kontaktskjema og be om å bli slettet. Du kan også be om å få endret feilaktig informasjon om deg ved å benytte kontaktskjemaet vårt.

Lagring av informasjon

Personopplysningene dine ligger lagret i databaser på kjente datasentraler innenfor EU. Vi vil aldri flytte personopplysninger utenfor land som ikke er underlagt EUs personvernforordning.

Deling av informasjon

Vi deler ikke din informasjon med andre og personopplysningene vil ikke brukes til andre formål enn det som er beskrevet her. 

Vi benytter underleverandører som leverer IT-tjenester til oss. Våre underleverandører har fysisk tilgang til databaser og servere. Disse kan få tilgang til personopplysninger ved feilsøking og optimalisering av systemene. 

Sikkerhet

Alle passord blir kryptert og alle tjenestene våre bruker HTTPS (SSL) når du kommuniserer til nettsidene. Vi oppdaterer våre løsninger kontinuerlig. Alle IT-systemer og nettsider har risiko for feil (bugs) og derved en liten risiko for at opplysninger kan komme på avveie. Vi foretar tiltak som jevnlig oppdatering av sikkerhetsfikser og har tekniske tiltak for å redusere denne risikoen. 

Slik unngår du å bli syk av julematen
Tour de ski - Val di Fiemme