Tjenestevilkår

Tjenestevilkår

​Vilkår for brukere av Altonlines blogg

1.1 Tjenesten brukes på eget ansvar. Altonline kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tap kunden måtte ha med bakgrunn i at tjenesten ikke er tilgjengelig. Altonline forbeholder seg retten til å avslutte eller endre tjenesten. Bruker forstår og godtar at bruk av tjenesten gjøres på egen risiko. Tjenesten tilbys som den er og når den er tilgjengelig.

1.2 Det er ikke tillatt å opprette blogg som formål for å kun reklamere eller selge produkter via linker eller bannere for en tredjepart side

1.3 Altonline fraskriver seg alt ansvar og erstatningsansvar for tilgjengeligheten, punktligheten, sikkerheten eller påliteligheten til tjenesten eller annen kundeprogramvare.

1.4 Du må være over 16 år for å benytte deg av Altonlines bloggplattform

1.5 Vi tillatter kun bloggere med gyldig identitet. Dersom e-post adresse, navn, telefonnummer eller annen kontaktinformasjon er uriktig forbeholder vi oss retten til å sperre eller slette bloggen

1.6 Det er ikke tillatt å dele brukernavn eller passord med andre personer

1.7 Det er ikke tillatt å bruke navn på bloggen din som er merkebeskyttet, eller utgi seg som andre personer eller selskaper. Dette kan f.eks være Orkla, Grandiosa, Aker, Kygo, osv.

1.8 Bloggeier er selv ansvarlig for alt innholdet på bloggen sin. Vi tillater ikke bruk av kopibeskyttet innhold på bloggen din. Eksempel på kopibeskyttet innhold er bilder, video, musikk, dokumenter eller andre filer som er omfattet av åndsverksloven eller internasjonale lovverk. Altonline forbeholder seg retten til å slette slikt innhold uten forvarsel

1.9 Det er ikke tillatt med innhold som bryter norsk lov

1.10 Det er ikke tillatt å benytte Altonlines bloggplattform til å spre virus eller annen skadelig programvare. Det er ikke tillatt å legge til script eller andre kjørbare elementer i bloggen din. Dette er ikke til hinder for å legge inn Youtube videoer, Instagram bilder eller annen embeded kode fra kjente leverandører.

1.11 Blogger som fremer vold, hatske ytringer, søtende innhold eller som bryter norsk og internasjonal opphavsrett vil bli sperret eller slettet uten forvarsel. Oppfordring til kriminelle handlinger tillates ikke. Altonline forbeholder oss retten til å gi ut nødvendige opplysninger til myndigheter ved lovbrudd.

1.12 Altonline har rett at utføre endringer i Tjenesten inklusive de overvåkede kildene, driftsrutinene, tekniske system osv. Bloggeier må være informert om at Tjenesten er under utvikling og kommer til å endres kontinuerlig.

1.12 Du samtykker i at du er ansvarlig for informasjon, fotografier, grafikk, meldinger, innhold og annet materiale som du laster opp, publiserer, sender med e-post eller på annen måte formidler til nettstedet eller appen, eller tilgjengeliggjør via tjenesten, og at du har det fulle og hele ansvar for at alt du formidler, er lovlig, pålitelig, passende og ikke opphavsbeskyttet. Altonline krever ikke eierskap til innhold (inkludert fotografier og grafikk) som du formidler eller tilgjengeliggjør som del av vår bloggplattform. Når det gjelder innhold du formidler eller tilgjengeliggjør som del av bloggplattformen, gir du imidlertid altonline global, vederlagsfri og ikke-eksklusiv rett til å bruke, distribuere, gjenskape, endre, tilpasse og offentliggjøre innholdet.


Nye Renault KOLEOS
Slik kan du tjene penger på bloggen din
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Eksisterende bruker? Log inn her
Besøkende
mandag 23. mai 2022